Migránsok Basszák Haldokló Szeretteidet

by Halalnihil

/
  • Streaming + Download

     

1.
2.
3.
4.
5.

about

The Level of Vulnerability - TLV-WEB030

1 –Migránsok Basszák Haldokló Szeretteidet – Első Rész

Adnak anyád pinájának keményen, míg ömlik a torkából a vér. Adnak apád seggének durván, míg a másik oldalról a mocskos faszukat a szájába verik. Nem kíméletesek a hozzátartozóiddal, megrakják keményen a nyílásaikat, de te ennek örülsz, te toleráns vagy, te empatikus vagy az ő sorsukkal kapcsolatban – jobban szereted őket, mint ahogyan a családtagjaidat valaha is!
Ezek a férfiak csak ki akarnak elégülni, ki akarják élni az ösztöneiket, de ő náluk ez jelenti a civilizáltságot. Adnak a párodnak rendesen, de ő a haldoklása, agóniája közben is szopja a faszukat, alaposan, odaadóan mélytorkozza a dzsihádrudat! Mert sajnálna őket, szegények olyan hosszú utat tettek meg ide, és neki foglalkoznia kell velük, segítenie kell rajtuk! Itt van az iszlám, és mindenki örül, mindenki szopja a faszukat, az európai ember fehér seggét basszák az alemberek, az alemberi faszok, a fehér kontinens szarhoz hasonló árnyalatot vesz fel, de te boldog vagy! A szeretteid étellel táplálták a kis menekülteket, de ők felnőnek, és egy kemény baszással adják vissza ezt! Miközben haldoklanak, sírnak, felváltva basszák őket a migránsok. Allah Makkszaft.

2 – A Közel-Keleti Pályaudvarnál

Benzinben áztatni a ruháikat, mielőtt magukra veszik. Felgyújtani őket, és gyomorfájásig röhögni azon, ahogyan szétégnek, és a hús aromájú füst teríti be az aluljárót – az ember megéhezik! A buzeráns nyelvükön fülrepesztő módon visítanak, ez a hang egy csodálatosan perverz élvezetet ad. Jó bánásmódot kaptak, panaszra nem lehet szavuk! A többi családtagjuk végig nézi, ahogyan a kurva anyjuk elszenesedik, de nincsen ezzel gond, várjanak a sorukra, ők sem fognak már sokáig élni – és ennek örülni kell. A söpredék megdöglik, a kurva anyjukkal az élen, aki a világra szarta őket! Az égésük szaga mesés, az élvezkedés vele megengedett! Hidzsabot viselő kurvák felgyújtva, elégve a közel-keleti pályaudvarnál. Faszszopó, függönybe csavart, nőstény alemberek végre megdöglenek.

3 – Koráni Magömlés

Éhes szájak, ezt a finomságot engedi a törvényetek! Lakjatok csak jól, mindjárt elélvezek, rakjátok előre nyelveteket! Látjátok, én is gondoskodom rólatok, nem hagyom, hogy éhségben elsorvadjatok. Kis faszszopó migránsok, ti még növésben vagytok, legyetek erősek, hogy elverjétek a magyarokat! Nyeljétek a gecimet! Nyeljétek a bőségesen ömlő gecimet! Nyaljátok tisztára a makkomat... látjátok, én gondoskodom rólatok! Szopjátok csak, ó, milyen ügyesek vagytok! Szeretitek a faszt a szátokban ugye? A geci kifröccsen, és Európa frissebb mint valaha!

4 – Nincsen Annál Szebb Látvány, Mint Amikor Gyerekek Hulláit Dobálják Egy Gödörbe

Úgy érzem, hogy áll a faszom. Tényleg áll a faszom, a kurva isten bassza meg!
Fosbarna színű mócsingok tetemeit legyek zengik körbe, nem kell már őket eltartani, nem kell már őket eltűrni, nem kell már őket a magyar emberek pénzén, idején, energiáján felnevelni! Nincsen annál szebb látvány, mint amikor gyerekek hulláit dobálják egy gödörbe. Csökken a számuk, és ennek arányában a helyzet is javul. A megölésük előtt az arcukra hugyozni, gecizni, nekik már úgyis mindegy, mert megdöglenek, végre megdöglenek ezek a kis faszszopó férgek! Szétbarmolni a seggüket egy vadászkéssel. Nem kell már velük foglalkozni, a probléma megoldva, mindenki élhet tovább nyugodtan, nem lesznek többségben húsz év múlva! Tényleg nincsen annál szebb látvány, mint amikor gyerekek hulláit dobálják egy gödörbe. Nagyot élveztem, a kurva isten bassza meg! A kurva isten bassza meg, húzza fel a faszára az összes migráns gyereket!

5 –Migránsok Basszák Haldokló Szeretteidet – Második Rész

Az új nép, az új kultúra. Nagyon szereted, jobban, mint a sajátodat, amiben felnőttél, ami a biztonság érzetét adta neked! A családtagjaidat, és a nagyon közeli ismerőseidet félholtra verték, szúrkálták, és most kefélik őket, a baszásuk fajtája nem éppen kíméletes. Szép látvány, ahogyan a migráns faszok otrombán basszák apád szőrös seggét, anyád szőrtelen pináját. De te nem ítéled el őket, te nem ítélkezel felettük, te elfogadod ezt a helyzetet, toleráns, modern európai emberhez méltóan viselkedsz!
Anyád, aki méhében nevelt, és gondoskodott rólad, pont akkor leheli ki a lelkét, amikor a barna fasz a pinájába ömleszti belsőségét! Pont oda, ahonnan te is kijöttél, ahol először érintkeztél a világgal! A pillanat csodálatos, a migránsok élvezésének bömbölése a legszebb szimfónia, amit valaha eltudtál képzelni. Hasonlók történnek a többi szeretteddel is, és ez így van rendjén. Ez a normális. Ez a normális, európai élet!

credits

released September 14, 2015

tags

license

all rights reserved

about

Halalnihil Hungary

Formed in November 2010, mainly Harsh Noise / Power Electronics artist from Hungary. Some of the older materials have minor Black Metal influences, some of the new ones are Extreme Spoken Word.

Splits, other projects, artists at my label: thelevelofvulnerability1.bandcamp.com
Email:hnhn000000@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/HalalnihilTLV
Soundcloud: soundcloud.com/halalnihil
... more

contact / help

Contact Halalnihil

Streaming and
Download help

Redeem code