Kis Ricsi & Nagy Márió

by Halalnihil

/
  • Streaming + Download

     

1.
05:47
2.
06:00

about

2 szám, 11 perces játékidő. Extreme Spoken Word / Power Electronics.

The Level of Vulnerability - TLV-WEB024

[Ezek nem dalszövegek, hanem a témához kapcsolódó, utólag írt elbeszélések.]

Kis Ricsi & Nagy Márió - Rövid elbeszélések, első rész.

1) Kis Ricsi ment haza a Morrisonsból, mikor meglátott néhány magyar tinifiút a Nyugatinál. Látta, hogy már nem voltak szomjasak, gondolta bizniszel velük egy kicsit. A mellette lévő földről kihúzott valamilyen közönséges gazt, feldarabolta, majd berakta egy kis alumínium tasakba. A fiúk már nagyon nem voltak maguknál. Ő azt mondta, neki van egy cucca, amitől még inkább készen lesznek. Jobb, mint a bio. A fiúk izgalmukban ordítani kezdek, és már nyomták is Ricsi kezébe az ezreseket, anélkül, hogy pontosabban tudták volna, mit is vesznek tőle. Jó seft volt. Ebből a pár ezer forintból gondolta, ma még egyszer baszni akar. Cigányondóval van tele a herezacskója, rendesen égeti. Azért, hogy végre megszabadítsa magától ettől a kíntól, felment egy közeli, magyar anyukához. Ez a középkorú hölgy bármikor fogadta Ricsit, ugyanis szerinte egy fellettébb rendes, tisztességes, és becsületes cigányfiú. Nincsen vele gond. Ricsi nem tétovázott, nem volt kíméletes… rendesen megrakta a tapasztalattól edzett vagináját. Amikor már majdnem elélvezett, megkérdezte, hogy nem e élvezhetne rá inkább a 8 éves kislányának az arcára, aki éppen mesét nézett a TV-ben a másik szobában. Az anyuka hisztérikusan ellenezte, de Ricsi a magömlése előtt álló fasszal rohant át a másik szobába, és hiába próbálta az anya ezt megakadályozni, már késő volt - a kislány arcán már ott csüngött a sűrű cigánygecije, úgy, mint a januári fagyban a jégcsapok az eresz alatt. Ricsi gúnyosan elnevette magát, lerakta azt a néhány ezer forintot az asztalra majd hazament. Ez csak egy volt a sok, tündéri, meseszép este közül, amik Ricsivel történtek.

2) Nagy Márió a szokásos havi fizetését szerezte meg a szomszéd nénitől, akitől rendszeresen elvette a nyugdíját. Ez volt az ő egyik pénzkeresési lehetősége, a lopott gépjárművek, embercsempészet, drogok, és egyebek mellett. Szokásához híven, amikor megtudta, hogy már megjött a nyugdíj, kopogott Teréz néni ajtaján, aki sürgősen ki is nyitotta, nehogy még véletlenül is haragudjon rá. Márió belépett az ajtón, leült az asztalra, és elkezdte számolni a nyugdíjat, nehogy még esetleg egy forinttal is kevesebbet tudjon behajtani a vén kurvánál. Ekkor arra lett figyelmes, hogy Teréz simogatja a lába között. Meg is jegyezte indulatosan:
- Mit akarsz te vén kurva? Há’ hagyjá má’ nyugtomban baszod!
Térdre ereszkedett elé ez a koporsó szökevény, és hozzá dörgölte a ráncos arcát Márió nadrágjához, és elkezdte lehúzni a sliccét. Márió furcsán érezte magát, és megkérdezte:
- Há’ még fasz is kell? Nem elég, hogy elveszem a pénzedet, még szopni is akarol’ te ringyó?
Teréz néni hajthatatlan volt, egyszerűen faszt akart érezni a szájában. Ahogyan sikerült Márió otromba péniszét kivennie a nadrágjából, úgy kapta be, mintha egy hetek óta éhező elé egy meleg ételt raktak volna. Csókolgatta, szopta, nyalogatta a cigánydárdát, még a protézisét is kivette gumjob őnyugdíjassága. Márió nem tudott mit tenni, hagyta magát. Az idős néninek csak úgy pörgött a nyelve a hatalmas dákó körül, majd végül rántotta rajta pár erőteljeset - amennyi a porcüreggyulladásos csontjaiból kitellett - és magára fröccsentette a putrijoghurtot. Márió hirtelen olyan haragra gerjedt a saját magömlésétől, hogyizomból felpofozta a nénikét, aki a spermás arcával az asztal mögé zuhant, és eltörte három bordáját. Márió felöltözött elrakta a pénzt, majd kiment a szobából. Teréz néni természetesen nem szólt senkinek se az incidensről, azt mondta, hogy véletlenül elesett, miközben az unokájának készítette finom nutellás palacsintát. Márió aznap vett a nyugdíjas kurva pénzéből egy új Armani inget. Pacekabb volt benne, mint valaha. Tudta, hogyan kell élni.

Kis Ricsi & Nagy Márió - Rövid elbeszélések, második rész.

1) Szombat este volt. Kis Ricsi begurult az A7-es Audival az egyik, hozzá hasonlóan jómódú, cigány ismerőséhez. Már várták, és ő tudta, hogy neki van a legnagyobb vagyona mindenki közül. Amelyik magyar kezet akart fogni vele, azt általában ezzel a mondattal fogadta:
- Vigyed innét magadat, paraszt csicskageci!
Sokan úgy gondolták, hogy Ricsit megfogják verni az ismerősei, amiért ilyen bunkón, és kegyetlenül bánik velük. Nem ez történt, éppen ellenkezőleg, megjegyezték, hogy Ricsi mennyira klassz, király arc, megmondta, mi a tuti! Tudja, hogyan kell bánni a magyarokkal! Természetesen azok, akikkel ilyen módon bánt, ők sem sem érezték úgy, hogy őket megsértette volna az, ahogyan bánt velük. Nevettek az egészen. Ricsi szigorúan nézett tovább, majd bement az ajtón, ahol ott volt a házigazda egyik legjobb cimborája, és annak barátnője. Ricsi nem tétovázott, nem az a fajta volt. Már a buli tizenötödik percébe benyúlt a lány szoknyája alá, és elkezdte ujjazni a babarózsaszín, nedvtől illatozó tinipuncit. A fiú majdnem nekiment Ricsinek, de a házigazda, és a barátjai rászóltak:
- … Nem, hogy örülnél annak, hogy Ricsinek így tetszik a barátnőd! .. Ennyi haver, ezt buktad, itt most Ricsi győzött … Látszik, ki itt az alfahím! …
A fiú elkeseredett, és elkezdett inni, majd a sokadik pohár fény után kidőlt. Ricsi felvitte az egyik, már baszásra előkészített szobába a házigazda barátnőjét, az ő kötetlen kapcsolatából származóját, kettő, hatalmas csöcsökkel megáldott, állapotos cigánykurvát, meg egy 10 éves magyar kisfiút, és mindegyiket elrendezte néhány közeli barátjával. Hatalmas ordítások, hangosan üvöltő cigány mulatós, kéjes hörgések, és éles visítások hallatszódtak mindenfele a szoba irányából. Órákig tartott a küzdelem. Másnap hajnalban izzadtság, vér, vaginális bűz, és geciszag lepte el a szoba légterét. Ricsi lezuhanyozott, felvette a házigazda szekrényéből az egyik tisztára vasalt, lila Gucci ingecskét – amit immáron magának tudott - majd hazafurikázott a pesti villájába. Szerinte ez egy jó buli volt.

2) Nagy Márió kivételesen egyedül, gyalog tartott haza a nyolcadik kerületi lakásába, amikor az úton vele szembe jött egy fiatal fiú, akin Nagy-Magyarország póló volt. Márió szó nélkül, teljes, szteroidozott izomzatát harcba vetve ütötte arcon. A fogainak fele a betonra potyogtak, ömlött az orrából a vér, majd ő maga is elterült. Hatalmas, dialas ordítás zengette be az utcát. Igazán férfias, állatias bömbölés. Az emberek hamar felfigyeltek erre a hangra, és annak irányába futottak. Mindeki oda csődült, és látták Márió véres öklét, a földön lustálkodó, eszméletét vesztett parasztkát. Hirtelen egy idős bácsinak a hangja szólalt meg a tömegből. Átlagos ruhában volt, egy vörös csillagos kitűző volt rajta, és naponta vagy 10 cigányfiúnak a faszát szopja tisztára. Homoszexuális, de az ilyen otromba szélsőségeseket, mint amilyen a szétvert pofájú fiú, nem tűri, nem viseli el, és ezért hangot adott véleményenek:
- Rohadt náci! Megérdemelte a hitvány provokátor! Rasszista, kirekesztő, fajgyűlölő! Tiltott jelkép használata, és az egyenlőtlenség hírnöke! – közben a vén buzeráns Márió izomzatát, és a lába közepét leste. Ez után egy másik, még merészebb hang egy szólalt meg a másik irányból. Egy hipster szemüveges, palesztin-sálat viselő, vékony testalkatú, fiatal férfi (?) adott hangot a véleményének, ami így hangzott:
- Megvédte magát egy igazi magyar egy szélsőséges fasisztától! Nem tűri az ilyen alakokat, kik nem a demokratikus, élhető országot szorgalmazzák! Így kell ezt csinálni! – közben beleszívott vékony, női cigarettájába, és tovább állt, miközben Twitteren elkezdte posztolni azt, amit látott.
Márió, mikor már megtörölte éles öklét, hozzá szólt az éppen éledező fiúhoz:
- Há’ te gecifejű, te paraszt … tűnjé’ innét vagy felruglak mostan’ azonnal! Meg ne lássalak itten!
A tömeg nevetett, kacagot, Amikor a fiatal, Nagy-Magyarország pólós fiú elsántikált a helyszínről, többen még út közben is megrúgdosták egy kevest. Nagy Márió, miután az emberek elmentek, és minden visszatért a normális kerékvágásba , hazament, és kiverte a faszát a történtekre. Felizgatta, hogy újra szétverhette egy magyarnak a pofáját, és ő lett a nap hőse. Jó helyen volt, jó időben.

credits

released February 20, 2015

tags

license

all rights reserved

about

Halalnihil Hungary

Formed in November 2010, mainly Harsh Noise / Power Electronics artist from Hungary. Some of the older materials have minor Black Metal influences, some of the new ones are Extreme Spoken Word.

Splits, other projects, artists at my label: thelevelofvulnerability1.bandcamp.com
Email:hnhn000000@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/HalalnihilTLV
Soundcloud: soundcloud.com/halalnihil
... more

contact / help

Contact Halalnihil

Streaming and
Download help

Redeem code