A Negroid Hártyarepesztő

by Halalnihil

/
  • Streaming + Download

     

1.
01:51
2.
05:57
3.
05:13
4.
05:46
5.
05:44
6.
05:42
7.
05:33
8.
05:27
9.
01:14

about

The Level of Vulnerability - TLV-WEB029

A NEGROID HÁRTYAREPESZTŐ [Részletezés nélküli vázlat]

név: Afolabi Ghuduva
született: 1985.08.05
származási hely: Kenya, Nairobi
magasság: 190 centiméter *
súly: 105 kilógramm *
pénisz hosszúsága: 30,5 cm **
szexualitás: biszexuális, a saját nemével szemben abszolút aktív beállítottságú

Szülőhazajából menekülésének oka: különös kegyetlenséggel elkövetett emberölések sorozata, droghasználat, pedofília, nemi erőszak, állatkínzás, lőfegyverrel való visszaélés, háborús bűnök, igazából sorolhatnánk… de felesleges. Afolabi Ghuduva egy szegény, nincstelen férfi, akinek mennie kellett szeretett szülőhazajából. Sok utat tett meg, hogy végre Magyarországra jusson. Tudta, hogy itt senki nem fogja ismerni az ő múltját, és a magyarok védeni fogják őt a rasszista, fasiszta, szélsőséges, és kirekesztő arcokkal szemben. Így is lett. Afolabi Ghuduva első hét napja, rendkívül vázlatosan, a főbb cselekményekkel.
A hanganyagon sokkal több minden lesz, és jóval részletesebben.

Első nap:
Érkezés Budapestre. Első dolga, megbasz egy mellette elmenő fiatal szerelmes párt, a lánynak bezúzza a koponyáját - ilyenkor a legkeményebb a fasza - a fiúnak kiszúrja az egyik szemét, és beleömleszti a néger ondóját. Rap zenét hallgat közben a mobilján, aminek a szövege toleranciáról, és az emberi kapcsolatokról szól. Magát is egy jó embernek gondolja, a társadalom hasznos tagjának érzi magát. Tovább megy, és ezek után felhúz a faszára egy 9 éves kislányt, majd elvágja a torkát, és kibassza a kukába, mint egy használt óvszert. Elmegy egy állatmenhely mellett, és arcon spricceli az őt ugató kutyákat a gecijével. A kutyák örülnek a spermának, izgatottan nyalogatják le egymás pofájáról a néger gecijét. Összever pár fiatal fiút, akiktől lop cigit, illetve piát. Egy szálat egy magányos férfi előtt szív el, majd a csikket elnyomja a férfi homlokán, oda hugyozik, leüti, kivágja a prosztatáját, megrágcsálja, majd a csatornába dobja. Út közben találkozik egy Kétfarkú Kutyapárt aktivistával, aki rámosolyog. Ghuduvának ebből az jött le, hogy a hatalmas, fekete faszát az ő fehér magyar seggében akarja érezni, ezért lefogta az éppen plakátot felragasztó aktivista fiút, és szétbarmolta a seggét. A fiú zokogott, sírt, de nem haragudott a férfira, ugyanis neki ez a vérében van, most mit lehet tenni… Ghuduva leütötte, majd ment tovább. Este elmegy bulizni, tíz lányt basz meg, ezek közül kettő szűz, egyet megöl. Az egyik lány felpofozza Ghuduvát, mire a lányt félreholtra verik, mert egy rasszista szarnak gondolják. Ghuduva hazamegy, és a lépcsőházban egy 80 éves néni seggére fröcsköli a gecit. A néni nem veszi észre. Ghuduva ez után lefekszik aludni.

Második nap:
Ghuduva kora reggel elmegy a Margit-szigetre, és megbasz egy kocogó anyukát a bokorban, utána megfojtja, a hulláját ismét megbassza, seggbe, és pinába egyaránt. Nem hagyja el egyből a helyszínt, elszív pár füvescigit, és kiveri a faszát a járókelők előtt. Az egyik járőkelő hívja a rendőrséget, de azok leteszik, mert pusztán idegengyűlöletet sejtenek az egész mögött, nem többet. Elrohan előtte egy mókus, ő megfogja, és keresztül húzza az állaton a faszát, mire az szörnyethal. Az Árpád-hídnál elkap egy teljes családot, és összeveri őket, és míg ők agonizálnak, elhagyja a helyszínt. Dél körül bemegy egy kocsmába, ahol szegénybe beleköt egy csapat szélsőjobboldali fiatal. Ghuduva bár elkap pár ütést, ő győz, és mindegyiket megbassza, kettőt tolószékesre ver, az egyiknek beleélvez a fülébe és a másik neonácival szivatja ki a gecit, mire annak bele kell köpnie a kiszívott gecit a csapos szájába, ezen túl meg az ott megitt 2 liter sörét, és 3 whiskeyjét a ház állja. Este felmegy hozzá kettő magyar prostituált, keményen seggbe bassza őket, és leszbikus szexet is követel. Elmegy a WC-re szarni, aztán a szart kiveszi a kagylóból, és megdobálja vele a kettő kurvát, mire azok sikítani, káromkodni kezdenek. Ghuduva felpofozza őket, majd ráhány a szétbaszott pinájukra. A lányok ez után felöltöznek, és Ghuduva kifizeti őket. Távozásuk előtt még egyszer azonban le kell szopniuk a faszát, éa a gecijét egymás szájába kell köpniük. Ghuduva ez után bár még mindig álló fasszal, de nyugovóra tér.

Harmadik nap:
A mai napon a délelőtt otthon marad, úgymond pihenésre szánja. A szomszédból a fiatal anyuka átmegy hozzá, hogy megismerje az ő kultúráját, az új vendéget Magyarországon. Ghuduva nem szórakozott, már negyed óra múlva megbaszta a nő összes nyílását, majd a melleire fröcskölte a negroid gecijét. Az ajtó nyitva maradt, és a szobába bement az anyuka 5 éves kislánya. Ghuduva a farkán megmaradt kis gecit a kislány arcára kent, és beleöklözött a kis popsijába, mire az elkezdett bőgni, és Ghuduva akkorát lebaszott neki, hogy kitört a nyaka, és megdöglött. Az anya mesztelenül, gecis csöcsökkel hisztérikusan ordítani kezdett, de Ghuduva a mellette lévő kést úgy belebaszta a koponyájába, hogy csak úgy reccsent. Ez után felöltözött, egy táskába bepakolta a cuccait, kinyitotta a gázt, majd hátra menet egy gyufával felrobbantotta az egész szintet, és elindult új lakhelyet keresni. Útja közben néhány magyartól kért pénzt, mindenki adott neki, volt, aki 5000 forintot. A Deák Ferenc térhez közel szállt meg. Már aznap megbaszta az összes takarítót, és az egyik pincér fiút is jól seggbe baszta. Este fele kiment a térre, odament egy csapat fiatalhoz haverkodni. Néhány nem túl szép megjegyzést tettek felé, a fiúkat összeverte, majd a lányok társaságában távozott. Mind a négy lányt megbaszta, de ennyi nem volt neki elég. Belehugyozott a szájukba, a késével levágta az egyik lány ujjait és a másik vaginájába nyomta, a következőnek a fülét vágta le és a saját seggébe dugta, amit utána kiszart, és a következő lánynak a seggébe nyomta a szaros levágott fület, ez után kiverte a faszát, és a vérző sebbe kente. A lányokat ez után elkábította, és ment tovább. Úton visszafele menet egy nyugdíjas, német feleséget, és férjét kefélte meg, akik nagyon élvezték a nemződühtől tomboló faszát, és 100 eurót adtak neki fejenkén. Ghuduva nem köszönte meg, sőt, izomból arcon ütötte mindkettőt, akik elájultak. Ez után felment a szállódába, megbaszta még egyszer az egyik takarítónőt, és aludt pár órát.

Negyedik nap:
Reggel volt. A szobája elé valaki egy kosárkába oda rakott egy kiscicát. Ghuduva egy pohárba kiverte a faszát, és a gecibe belefojtotta az állatot, majd a tetemét feldarabolta, és kibaszta a kukába. Ez után megreggelizett, és elindult városnézésre. A Városligetben egy csapat japán iskoláscsoportot látott. A csoportról lemaradt kettő gyerek, ő elkapta őket, bevitte őket a bokorba, és állatias módon szétbaszta a végbélnyílásukat. Kirúgdosta a gyerekek fogait, majd a szaros, véres faszát lenyomta a torkukon, és így megfulladtak. A hullákra ráfosott egy nagyot, majd tovább ment. Bement egy élelmiszerboltba, levett a polcról pár doboz sört, majd fizetés nélkül távozott. Az egyik eladó utána rohant, de ő izomból úgy arcon baszta, hogy kómába került. Míg itta a söröket, egy kórház előtt ment el, ahonnan éppen egy rákos nő ment ki. Ghuduvának iszonyat felállt a fasza, és ideges lett. Követte a nőt, majd a lépcsőházban hátulról leütötte. Bevonszolta egy konténer mögé, majd a kopasz fejére ráverte a faszát, ez után a nőnek a halántékjába belebaszta a kést, ugyanezzel a késsel a hulláját pinán baszta, lenyúzta a bőrét, a fasza köré tekerte, és úgy baszta seggbe a rákos nő tetemét, miközben hányt egyet, és a hányást a halántékon lévő nyílásba nyomta.
Estefele elment egy babakocsi mellett, és míg az anyuka, apuka nem néztek oda, ráhugyozott a csecsemőre, belefújta az arcába a cigifüstöt, majd tovább ment. A hotel előtt egy tarháló punk lánynak szilánkosra törte a kezét, majd elrúgdosta a helyszínről. Valahogy ez sem zavart senkit se. Ez után felment a szobába, a még reggel megölt macska feldarabolt hulláját feldugta a faszlyukába, és úgy élvezett el. Ez után ment el csak aludni.

Ötödik nap:
Reggel a homoszexuális felszolgálófiúval szopatja le a faszát a hotel wcjében, de mint azt tudjuk, ő még többre vágyott. Miközben baszta a magyar buzisegget, megfogta a fiú herezacskóját, és negroid erejével kitépte azt. A fiú a sokktól elájult, ő pedig a vérző testét behúzta a szemeteszsákok közé. Felment a cuccaiért, és kijelentkezés nélkül távozott a hotelből. A Feneketlen-tónál fényes nappal elveszi egy 11 éves kislány szüzességét. A lány megússza Ghuduva magömlés utáni dühét, és kielégülten elhagyja őt. Egy kóbor kutya túl közel merészkedik Ghuduvához, mire ő elkapja, elvágja a torkát, a folyó vérbe mártja a faszát, és úgy bassza seggbe a haldokló korcsot. A fűben mozogni lát egy sünt, felrúgja, belebassza a kését, és a sünnek a vérét is a faszára ömleszti. A kutya-sün véres faszát egy közeli óvoda előtt veri ki, és vagy húsz gyermek látja ezt. A kutya, és sün tetemét hozzá bassza a gyerekekhez, a sünnek a tüskéi az egyik gyerek mindkét szemét kiszúrják. Este a Blaha Lujza téren tölti az idejét, ahol megannyi konfliktusba kerül, de mindegyikben győz. Először pár neonáci találja meg őt ismét, Ghuduva gond nélkül szétveri őket, és a seggükbe is felöklöz a nyilt téren. Ez után az aluljáróban egy csövesnek üti le az állkapcsát, mire az a földön haldoklik, de senki nem törődik vele, és ott döglik meg fél óra múlva. Ez után egy közeli szórakozóhelyen elkezd spanolni a cigányokkal, közöttük megismerkedik Kis Ricsivel, és Nagy Márióval. Füvet szívnak, kokainoznak, és fejenként vagy 20 magyar tinilányt basznak meg az éjszaka. Ghuduva ez után búcsút int tőlük. Hajnalban a buszmegállóban megkésel egy nyugdíjas nénit, aki éppen az unokája születésnapjáre utazott fel Budapestre. A néni szörnyethal, a melleit levágja, és az abból kifacsart zsiradékkal elfogyaszt egy pizzaszeletet. Ez után megismerkedik egy buzi férfival, akit keményen megkefél, és ezért cserébe a férfinál aludhat.

Hatodik nap:
Reggel kap egy hívást Kis Ricsitől, hogy hatalmas buli lesz nála késő délutántól. Ghuduva felöltözik, elviszi a férfi tárcáját, mobilját, ékszereit, ezeket pár óra alatt el is adja, majd elindul a megbeszélt helyre. Útja közben megbasz pár gyermeket, és nyugdíjast, de ebben semmi szokatlan nincsen már, szóval nem részletezzük. Nagy Márió várja őt, beszáll az A7-es Audiba, és elmennek a telekre, ahol a villa található. A legnagyobb szobában ott van három négy generációnyi magyar, egy dédnagymama, egy nagymama, egy anyuka, és annak a gyerekei, továbbá hat darab, mind a négy végtaggal amputált kutya, kettő macska, egy kikötözött kecske, tíz cigányfiú, tíz cigánylány, egy gúsba kötözött, szájpeckelt srác, és még sokan mások. Iszonyat orgia veszi kezdetét, Ghuduva bevesz 200 miligram viagrát, majd olyan intenzitással bassza meg mindenkinek az összes nyílását, hogy a többiek csak úgy ámulnak. Fröcskölő vér, szar, geci, és izzadság teríti be a padlót. A kíméletesség legkisebb jelét sem lehet felfedezni. Kis Ricsi annyira kiüti magát közben vodkával, hogy magatehetetlenül fekszik a földön. Ghuduvát nem érdekli, hogy frissen szerzett spanja, kigombolja az Armani ingecskéjét, a késével kivágja, kiszakítja a bordáit, a húsát, és az ott keletkezett nyílást elkezdi baszni, és a végén telegecizi Kis Ricsi szívét, aki pár perc múlva szörnyű kínok között döglik meg. A nagy orgia közepette ezt senki nem veszi észre, mindenki basz mindenkit. Nagy Márió bebaszva, beszívva, de észreveszi a brutális meggyilkolt, megalázott Kis Ricsi hulláját, elbőgi magát, aztán elkapja a gyilkolási vágy, és a már villából kirohanó Ghuduva után veszi az irányt. Ghuduva beszáll az A7-es Audiba, amiben benne hagyták a kulcsot, és elhajt. Az autóban feküdt egy 5 éves kislány. vezetés közben leszopatta magát vele, majd a 160km/órás sebességnél kibaszta az autóból, és a gyerek testét ketté baszta a szalagkorlát. Éjfél volt, Ghuduva álmos volt, de tudta, hogy most nem szabad pihennie. Így az alvás most kimaradt, helyette átsiklott az egész cselekménysorozat a következő napra.

Hetedik nap:
Éjfél kettő óra volt. Ghuduva egy benzinkútnál vett magához némi kaját, meg piát. Természetesen itt sem fizetett, leszúrta a késével az eladót, amikor az szóvá tette ezt. Tudta, hogy Nagy Márió, és a családja keresni fogják őt. Egy közeli erdőbe leparkolt az autójával, és pihent pár órát. Hirtelen arra ébredt fel, hogy egy erős kéz bebassza az ablakot, és folytogatni kezdi őt. Nagy Márió volt az. Kiráncigálta az autóból a négert, és elkezdte rúgdosni teljes erejéből. A kezében volt egy macséta is. Ghuduvának végül sikerült felállni, kirúgta a kezéből a macsétát, majd elkezdtek harcolni egymással. Bár Nagy Márió volt talán az egyetlen méltó ellenfele Ghuduvának, sajnos nem sikerült győznie, Ghuduva az összes fogát kiütötte, lilává verte a szemeit, és mindkét fülét tövestől letépte. Nagy Márió a földön kúszott a macsétáért, de Ghuduva elvette előle, majd egy határozott mozdulattal lecsapta a kancigány szétbaszott fejét. A levágott fejet felhúzta a faszára, telegecizte a száját, majd olyan messze elbaszta az erdőbe, amennyire csak lehetett. A fejetlen hullát megbaszta, és a gecivel együtt a pisáját is beleömlesztette a seggébe. Ghuduva összeverten kimászott az autópályára, szerencséjére pár perc múlva már fel is vették. Kérdezték tőle, kik tették vele ezt, ő meg mondta, hogy szélsőséges magyarok voltak, ő nem szólt semmit se, de ők nekiestek, és közben ’fehér hatalom’, ’mocskos bevándorló’, és hasonló szavakat ordítottak rá. A sofőr írt a 444.-nek, és az index.hu-nak, hogy mi történt. Már másnap cikk lett belőle, több ezer megosztással, és lájkkal. Afolabi Ghuduva az összes mocskot megúszta, amit okozott, az a sok véressé baszott gyermeki segglyuk, megkínzott állat, és akaratosan kirobbanó geci mintha meg sem történt volna.

* Miután többször is meghallgattam a hangfelvételt, rá kellett jönnöm arra, hogy az Afolabi Ghuduva által elkövetett embertelen dolgok, fizikai terhelések, és külső megjelenés alapján ez a magasság, és súly rendkívül csekély, így utólag a következőre módosítom őket, és ezek alapján kell elképzelni őt.

magasság: 210 centiméter
súly: 170 kilógramm

** Ezt a hosszúságot nem a legkeményebb állapotban kell érteni, hanem úgy átlagos duzzadtságban, szóval legalább eléri a 33 cenitmétert. Azon túl, hogy a hosszúságot leírtam, a vastagságról nem szóltam, ami 6 centiméter.

credits

released August 12, 2015

tags

license

all rights reserved

about

Halalnihil Hungary

Formed in November 2010, mainly Harsh Noise / Power Electronics artist from Hungary. Some of the older materials have minor Black Metal influences, some of the new ones are Extreme Spoken Word.

Splits, other projects, artists at my label: thelevelofvulnerability1.bandcamp.com
Email:hnhn000000@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/HalalnihilTLV
Soundcloud: soundcloud.com/halalnihil
... more

contact / help

Contact Halalnihil

Streaming and
Download help

Redeem code